Woensdag 16 augustus

Sportplaza

13:00 - 18:00

Na een avond feesten avond op de Grote Markt is er op woensdag de mogelijkheid om te kijken of je jouw favoriete sport ook in Groningen kunt beoefenen of om te kijken welke sport jou eventueel leuk lijkt. Op Sportplaza staan meer dan 50 verschillende sportverenigingen om jou op de hoogte te brengen van de verschillende mogelijkheden qua sport en ontspanning in Groningen! Natuurlijk kun je ook meedoen aan verschillende workshops en clinics van mooie sporten. Bovendien staat op Sportplaza de KEI-challenge van woensdag. Zet je met je KEI-groepje in en win dikke prijzen! Vergeet vooral je sportkleren niet, er zijn genoeg kleedruimtes.

Meer informatie ›

More to Explore

20:00 - 23:00

Nadat er sportieve activiteiten zijn gedaan tijdens Sportplaza kan je door richting More to Explore. Dit jaar wordt voor het eerst More to Explore georganiseerd. Tijdens dit evenement kan je leuke dingen horen, zien en doen. Je kunt workshops volgens zoals DJ’en, Salsadansen en Schilderen. Ook is er tijdens deze avond bijvoorbeeld cabaret en zijn er allerlei bandjes die optreden. Met je KEI-groepje kan je dus allerlei grappige, leuke en nieuwe dingen beleven!

Download Timetable M2E.pdf

Kroegentocht

22:00 - 04:00

Om je echt thuis te voelen in Groningen moet je natuurlijk weten wat de stad ’s avonds allemaal te bieden heeft. Doe daarom samen met je KEI-groep mee aan de Kroegentocht. Kom tussen 22.00 en 01.00 langs bij het informatiepunt op de Grote Markt en haal hier samen met je KEI-groep de routekaart op. Deze route zal je langs een aantal verschillende kroegen en cafés in de stad leiden. Wanneer jullie de tocht voltooid hebben en bij iedere kroeg een stempel hebben gekregen, zal je samen met je KEI-groep op het eindpunt van de route een cadeau ontvangen! Dit is een kans die je niet mag missen!