Eindfeest

21:00 - 04:00

Het Eindfeest is de knallende afsluiter van de KEI-week. Zoals elk jaar halen wij alles uit de kast om het mooiste feest van de week neer te zetten! Een mooiere manier om jouw KEI-week af te sluiten is er niet.

Dit jaar zal het Eindfeest in Sportcentrum Kardinge zijn en reis je met ons mee naar Neverland met maar liefst vier zalen. Waan je door het stille Black Castle, een gigantische silent disco met honderden mensen (mede mogelijk gemaakt door www.SilentDJ.com) of verkies het foute pad en begeef je in Pirate Bay voor de meest foute hits. Ben jij een echte zeemeermin of zeemeerman dan is Crocodile Creek helemaal jouw ding en duik jij het zwembad in. Als je voor de bekende nummers en de hoofdacts gaat moet je naar Tiki Forest, het hoofdpodium. 

Studenten die geen deelnemer zijn aan de KEI-week kunnen een los kaartje kopen voor het Eindfeest. Dit kan via deze website. LET OP: Een KEI-bandje geeft toegang tot alle evenementen van de KEI-week. Als KEI-loper, -leider of -crewer hoef je dus geen los kaartje te kopen voor het Eindfeest. 

Voor het vervoer naar het Eindfeest pendelen er bussen.

 

KEI-week

Installeer onze app!