Vrijdag 18 augustus

Love, Lust & Lounge

13:30 - 17:00

Het laatste dagevenement van de KEI-week 2017 staat in het teken van seks, alcohol en drugs. Tijdens je studententijd zal je deze verleidingen tegenkomen, maar hoe kun je hier verantwoord mee omgaan? Door middel van lezingen en workshops zal veel informatie gegeven worden. Bijvoorbeeld Spuiten&Slikken komt ook langs! Deze dag zal daarnaast in het teken staan van ontspannen, chillen en relaxen. Vele loungemogelijkheden zullen je lokken om lekker te ontspannen voordat het laatste feest, het Eindfeest, van start gaat! Kom dus allemaal naar Love, Lust & Lounge in de Pathé. 

Eindfeest

21:00 - 04:00

Het Eindfeest is de knallende afsluiter van de KEI-week. Zoals elk jaar halen wij alles uit de kast om het mooiste feest van de week neer te zetten! Een mooiere manier om jouw KEI-week af te sluiten is er niet. Tijdens het Eindfeest zullen er grote artiesten optreden. Studenten die geen deelnemer zijn aan de KEI-week, kunnen een los kaartje kopen voor het Eindfeest. Dit kan later via deze website. LET OP: Een KEI-bandje geeft toegang tot alle evenementen van de KEI-week. Als KEI-loper, -leider of -crewer hoef je dus geen los kaartje te kopen voor het Eindfeest. 

Voor het vervoer naar het Eindfeest pendelen er bussen.

 

Afterparty

03:00 - 06:00

Kun jij na het Eindfeest nog steeds niet genoeg krijgen van de KEI-week? Feest dan door bij de Afterparty en zie de zon opkomen!

 

Meer informatie ›