Informatiemarkt

10:00 - 17:00

Daar sta je dan; net aangemeld bij de Daginschrijving in een nieuwe stad vol met onbekenden. Hoe ga jij je wegwijs maken, wat is er allemaal te doen en welke informatie moet jij nog krijgen? Zit jij met deze vragen? Ren dan snel door naar de Informatiemarkt!

Op de Informatiemarkt zijn meer dan 100 verschillende partijen die jou wegwijs zullen maken in Groningen. Zo staat de politie er met tips over een veilige studentenkamer, zijn er studentenverenigingen om jou te vertellen wat er te doen is, maar staan er ook politieke organisaties en zelfs bedrijven die werknemers zoeken! Kom vrijblijvend rondneuzen en ontdek wat jij hier in Groningen kunt doen en hoe jij jouw nieuwe studententijd naar je eigen hand kunt zetten.

Tevens is op de Informatiemarkt de Hospiteerlounge te vinden. Deze lounge biedt hulp bij het zoeken naar een nieuwe kamer. Daarnaast kun jij je hier ook aanmelden voor Get a Room! en wie weet eindig jij je KEI-week niet alleen met een nieuwe groep vrienden, maar ook met je eigen kamer!

 

KEI-week

Installeer onze app!