Maandag 14 augustus

Daginschrijving

10:00 - 16:00

Op maandag 14 augustus zal de KEI-week van start gaan met de Daginschrijving. In het Academiegebouw kun je je definitief aanmelden voor de KEI-week en zal je de eerste belangrijke spullen ontvangen die je de rest van de week zult gebruiken! Aanmelden op deze dag kan tot 16:00!

Al aangemeld op de site?

Om je definitief in te schrijven voor de KEI-week moet je het E-ticket en de gegevens van je KEI-groepje uitprinten en meenemen naar de Daginschrijving. (Het E-ticket krijg je per e-mail toegestuurd, wanneer je je via onze site opgeeft voor de KEI-week. De informatie over je KEI-groepje krijg je vlak voor de KEI-week toegestuurd per e-mail.) Bij deze Daginschrijving ga je met deze documenten in de “E-ticket rijen” staan. Als jouw E-ticket is gescand krijg je je KEI-bandje. Dit KEI-bandje heb je nodig tijdens de gehele KEI-week. Het bandje is namelijk je toegangsbewijs voor de evenementen. Wanneer je geen bandje hebt, kun je helaas de evenemententerreinen niet betreden en niet deelnemen aan de activiteiten.

Nog niet aangemeld via de site?

Heb je je nog niet aangemeld via de website? Dan kun je dit alsnog ter plekke doen tijdens de Daginschrijving. Voor deze inschrijving ter plaatse zijn speciale rijen aanwezig op het plein, de zogenaamde “ CASH/PIN rijen”. Bij deze rijen kun je direct betalen voor je inschrijving. Na inschrijving wordt je ingedeeld in een KEI-groepje, krijg je de gegevens van deze KEI-groep en krijg je natuurlijk het belangrijke KEI-bandje.

Tasjes

Als je je hebt aangemeld en je bandje hebt gekregen dan krijg je het KEI-tasje. In dit KEI-tasje vind je allerlei belangrijke dingen die je gedurende de hele KEI-week kunt gebruiken. In het tasje zitten onder andere het programmaboekje, een kortingsboekje en veel informatie over organisaties die belangrijk zijn voor jou als aankomende student. 

 

 

Meer informatie ›

Informatiemarkt

10:00 - 17:00

Hoe kun je de KEI-week nou beter beginnen dan met alle informatie over wat  je nieuwe leven in Groningen te bieden heeft?

Precies! Daarom is er op maandag 14 augustus de Informatiemarkt. De Informatiemarkt vindt plaats op de Vismarkt. Hier zijn meer dan 100 verschillende partijen aanwezig die je wegwijs willen maken met allerlei leuke activiteiten die je naast je studie kunt ondernemen! Misschien ben je geïnteresseerd in studentenverenigingen, heb je de ambitie om bij een politieke organisatie te gaan of wil je gewoon vrijblijvend rondneuzen, het kan hier allemaal.

Op deze Informatiemarkt is ook een Hospiteerlounge te vinden. Bij deze lounge kan je alle informatie krijgen over het zoeken van een nieuwe kamer. Bij hospiteren leer je de huisgenoten of de verhuurder beter kennen en wordt er gekeken of het tussen beide partijen klikt.  Ook kun je je bij deze lounge aanmelden voor Get a Room!

Meer informatie ›

Sit and See

12:00 - 17:00

Naast de Daginschrijving, Informatiemarkt en Hospiteercarrousel is er op maandag ook de Sit & See. Stap in een cabriobus en cruise mee door de stad om alle mooie plekjes van Groningen te zien. Bovendien rijden de bussen ook langs enkele evenemententerreinen, waardoor je al snel weet waar je moet zijn voor de activiteiten tijdens de KEI-week. Tijdens de rit zal een student jou alle ins en outs vertellen over verschillende locaties en je zo wat kennis bijbrengen over de stad zelf en haar geschiedenis. De opstapplaats voor de Sit & See is bij de A-kerk, naast de Informatiemarkt.

Meer informatie ›

Get a Room!

13:00 - 17:00

Op de maandagmiddag kan er door de hele stad gezocht worden naar een kamer door middel van hospiteren. Tijdens een hospi ga je met andere geïnteresseerden langs bij een studentenhuis om te kijken het klikt tussen jou en de bewoners van het huis. Na de hospi kiest het studentenhuis een nieuwe huisgenoot. Je kan je aanmelden voor een hospiteerronde door te bellen of een berichtje te sturen naar een of meerdere studentenhuizen die te vinden zijn op onze website of bij de Hospiteerlounge. Als je je hebt aangemeld kan je naar het studentenhuis gaan om het huis en de huisgenoten te leren kennen.

Eten bij de KEI-leiders

17:00 - 20:00

Voordat je later op de avond richting de The Grand Opening gaat, ontmoet je op de maandagavond eerst je KEI-groepje tijdens het eten bij één van je KEI-leiders thuis. De KEI-leiders zullen je niet alleen deze avond, maar tijdens de hele de KEI-week een magische tour door Groningen geven en je zoveel mogelijk van het studentenleven in Groningen laten proeven.

Meer informatie ›

The Grand Opening

20:00 - 01:00

Het laatste evenement van de maandag is The Grand Opening op de Grote Markt. Tijdens The Grand Opening  zal om 20.00 uur de KEI-week op spectaculaire wijze geopend worden.  Dit evenement is het moment waarop de KEI-week pas echt goed los gaat barsten. Tijdens The Grand Opening zal je officieel welkom worden geheten in de stad door bekende Groningers én het Bestuur van Stichting KEI die deze week mogelijk maken.

Meer informatie ›