Donderdag 17 augustus

Open Air Festival

14:00 - 19:00

Het Open Air Festival staat in het teken van dansen, chillen en genieten. Gedurende het festival zullen dan ook vele duurzame activiteiten worden ondernomen, het is namelijk dan Duurzame Donderdag. Het festival vindt plaats in het Stadspark en biedt je de mogelijkheid om je een dag lang te vermaken. Op het festivalterrein staan twee podia met DJ’s, topartiesten en studenten die hun kunsten tentoonstellen. Er is er veel informatie over studentenverenigingen uit Groningen en omstreken te vinden op het terrein. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook uiteenlopende workshops te volgen en activiteiten te doen. Uiteraard is er ook volop plek om te chillen en iets te drinken. Houd deze pagina in de gaten voor de aanwezige artiesten!

Meer informatie ›

Eat & Greet

17:00 - 22:00

Na het Open Air Festival is het tijd om een kijkje te nemen bij de studentenverenigingen. Wil je ergens lid worden of kun je de keuze toch nog niet helemaal maken? Dan is dit het perfecte evenement voor jou! Voor maximaal vijf euro bieden de studentenverenigingen de mogelijkheid om te komen eten en je binnen een kijkje te laten nemen. Of je nou hebt besloten dat je ergens lid wilt worden of niet, eten moet je toch, en nu is het nog goedkoop en gezellig ook! Naast de studentenverenigingen kun je ook eten bij enkele culturele, politieke en sportverenigingen eten. 

Film op de Vismarkt

22:00 - 01:00

Donderdagavond is de Vismarkt hét toneel voor een enorme openlucht bioscoop. Al sinds jaar en dag is de Film op de Vismarkt een begrip in de stad Groningen. Heb je zin om samen met je KEI-groep een avondje te chillen, te genieten van de buitenlucht en onder genot van een drankje met duizenden anderen een film kijken? Kom dan naar de Film op de Vismarkt!