Dinsdag 15 augustus

KEI-picknick

11:30 - 13:00

Op dinsdag 15 augustus begint de dag met de KEI-picknick. Met een muziekje op de achtergrond kun je samen met je KEI-groepje rustig de dag beginnen met een gratis picknick in het Stadspark. Daarna kun je direct door naar het volgende evenement: KEI to your Future. 

KEI to your Future

13:00 - 17:00

Wil jij zo goed mogelijk voorbereid aan je studie beginnen? Dan is KEI to your Future voor jou het perfecte evenement! Naast dat de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit aanwezig zijn, kun je naar verschillende lezingen gaan over activiteiten naast je studie! Er zullen thema’s als effectief studeren en de combinatie van studie met nevenactiviteiten voorbijkomen. Daarnaast worden er verschillende workshops gegeven, bijvoorbeeld op het gebied van presenteren, solliciteren en debatteren. Ook kun je ontspannen en genieten van chille hitjes in de lounge. Wil jij goed voorbereid beginnen aan je studie én alles uit je studententijd halen? Kom dan vooral langs bij KEI to your Future!

 

 

Meer informatie ›

KEI-Parade

20:00 - 21:30

Nieuwsgierig naar alle studentenorganisaties en verenigingen die Groningen te bieden heeft? Na een middag vol activiteiten kun je in de binnenstad terecht voor de spectaculaire KEI-Parade! De studentenorganisaties en -verenigingen presenteren zich tijdens de KEI-parade met behulp van mooie wagens en hordes mensen. Deze bonte stoet zal de binnenstad even helemaal op zijn kop zetten met al haar pracht en praal!

Night of the Songs

21:00 - 01:00

Tijdens de dinsdagavond van de KEI-week vindt het allergrootste karaoke-evenement van Europa plaats op de Grote Markt! Tijdens dit evenement zullen de mooiste klassiekers voorbij komen, gezongen door onder andere Groove Department. De songteksten van deze hitjes zullen te zien zijn de op de grote schermen naast het podium, zodat je alles woord voor woord mee kunt zingen!