Dinsdag 15 augustus

KEI-picknick

11:30 - 13:00

Op dinsdag beginnen we met een gra­tis duurzame lunch in het Stadspark. Deze lunch wordt verzorgd door de Albert Heijn. Onder het genot van vers brood en lekkere hitjes van de DJ kun je jezelf opladen voor de rest van de dag. Na de lunch kun je direct door­lopen naar MartiniPlaza voor KEI to your Future.

KEI to your Future

13:00 - 17:00

Wil jij goed voorbereid aan je studententijd beginnen? Wil jij nevenactiviteiten naast je studie hebben, maar weet jij nog niet hoe je dit kan combineren? Kom dan naar KEI to your Future. Hét evenement om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op studeren. Door middel van diverse lezingen en workshops over onder andere effectief studeren, solliciteren, presenteren en actief worden tijdens je studie, proberen wij je zo goed mogelijk te laten zien hoe jij datgene kan doen wat je interessant vindt.

Meer informatie ›

KEI-Parade

20:00 - 21:30

Nieuwsgierig naar alle studentenorganisaties en verenigingen die Groningen te bieden heeft? Na een middag vol activiteiten kun je in de binnenstad terecht voor de spectaculaire KEI-Parade! De studentenorganisaties en -verenigingen presenteren zich tijdens de KEI-parade met behulp van mooi versierde wagens en hordes mensen. Deze bonte stoet zal de binnenstad even helemaal op zijn kop zetten.

Night of the Songs

21:00 - 01:00

Op de dinsdagavond vindt een van de gezelligste evenementen van de KEI-week plaats. Studenten en Stadjers komen samen, om met z’n allen uit volle borst mee te zingen met de beste nummers. Oude klassiekers, nieuwe hitjes en typische Groningen nummers komen voorbij. Mocht je de tekst niet kennen: dit is geen probleem. Op grote schermen rondom het podium komt de songtekst voorbij. Blok de dinsdagavond goed vrij en geniet samen met ons van het allergrootste karaoke-evenement van Europa!

KEI-week

Installeer onze app!