Word KEI-bestuur!

Het KEI-bestuur is het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI, de organisatie achter de KEI-week. Van december tot december zet dit bestuur zich een jaar fulltime in om de oudste en grootste introductieweek van Nederland mogelijk maken. Als KEI-bestuur ben je een hecht team en zit je als een spin in het web in het studentenleven van Groningen. Je hebt contact met de onderwijsinstellingen, gemeente en alle studentenorganisaties en -verenigingen. Daarnaast leef je een jaar toe naar die ene fantastische week. Deze aspecten maken het KEI-bestuur een uniek studentenbestuur en naast leerzaam en goed voor je cv ook enorm leuk! Je hoeft niet heel veel ervaring te hebben om KEI-bestuur te doen, enthousiasme is het allerbelangrijkst.

Als je geïnteresseerd bent in het mooiste bestuur van Groningen, dan moet je het volgende weten:

Je kunt een informatiepakket aanvragen. Dit kan door te mailen naar wervingenpromotie@keiweek.nl.

We organiseren een informatieavond. Deze vindt plaats op 19 september 2016 om 17:00u, en duurt ongeveer 1,5 uur. Opgeven kan door te mailen naar wervingenpromotie@keiweek.nl.

Om KEI-bestuur te worden moet je solliciteren. Dit kan door je motivatiebrief en cv te sturen naar sollicitatie@keiweek.nl. De deadline hiervoor is 26 september 2016, 18:00u.

Kijk voor meer informatie op www.wordkeibestuur.nl.