Event Manager 2015 - Menno

Nog een maandje en dan begint de KEI-week! Langzaam maar zeker beginnen ook de Event Managers en het Dagelijks Bestuur van de KEI-week de druk te voelen. Zoals je in Angela haar blog al hebt kunnen lezen zijn de Event Managers sinds juli fulltime bezig met het organiseren van de KEI-week. Je zou kunnen zeggen dat de Event Managers de rechterhand van het Dagelijks bestuur zijn. De term ‘fulltime’ mag je heel letterlijk nemen, omdat je eigenlijk ieder moment van de dag bezig bent met het bedenken en verbeteren van de toffe evenementen die tijdens de KEI-week zullen plaatsvinden.

Een werkweek van een Event Manager zit vol variatie en verrassingen. Tijdens een werkweek zijn er een aantal onderdelen die iedere keer terugkomen. Dit zijn onder andere de EMV (Event Manager Vergadering) die op dinsdag plaatsvindt en de crewborrel die iedere donderdag georganiseerd wordt. Iedere Event Manager heeft zijn of haar eigen taken tijdens evenementen toegewezen gekregen. Vervolgens werk je hard aan het organiseren van deze evenementen. Momenteel ben ik druk bezig met het organiseren van de KEI-parade, Sportplaza en het Eindfeest. Tijdens je werk kom je in contact met heel veel partijen die betrokken zijn bij deze evenementen. Dit maakt het werk van een Event Manager erg afwisselend!

Naast het organiseren van de evenementen zijn de Event Managers druk bezig met het werven van sponsoren, het in elkaar zetten van de programma- en bonnenboekjes en zorgen we er voor dat jullie straks KEI-papa’s en –mama’s hebben! Zelf mag ik bezig met het bonnenboekje. In dit bonnenboekje zitten heel veel goede kortingsacties voor tijdens (en ook na) de KEI-week, een must voor de KEI-loper! Het leuke aan het maken van dit bonnenboekje is het in contact komen met veel bedrijven in Groningen en het enthousiasme waarmee de ondernemers uitkijken naar de KEI-week.

Ik kijk er naar uit jullie te zien tijdens de KEI-week en zal mijn best doen er voor te zorgen dat dit een onvergetelijk begin van je studententijd wordt!

Tot in de KEI-week!

Menno
Event Manager

Geplaatst op door | |

KEI-week

Installeer onze app!