Event Manager 2015 - Angela

Vandaag is het alweer bijna juli! Veel mensen krijgen bij deze maand gelijk een vakantiegevoel. Dit jaar is het voor mij en 13 andere strijders een beetje anders. Vanaf volgende week zitten wij als Event Managers namelijk iedere dag van 09:00-17:00 te werken op het KEI-pand met het KEI-bestuur! We gaan echt een super gezellige tijd tegemoet, maar ook een hele drukke. In juli en augustus zijn wij allemaal fulltime bezig met de KEI-week. Dus als jij nog lekker je vakantie aan het vieren bent in Lloret of Albufeira, zorgen wij ervoor dat als je terug komt je een onvergetelijke start van je studentenleven kunt beleven. 

Toen ik net Event Manager werd (in april) wist ik echt totaal niet welk avontuur ik zou gaan beleven. Natuurlijk had ik mij wel verdiept in bepaalde dingen en wist ik wat de taken van een Event Manager zouden zijn, maar ik had nooit gedacht dat ik zoveel verantwoordelijkheden zou hebben. Dit is iets wat ik echt super leuk vind, en het Dagelijks Bestuur laat je in heel veel dingen vrij. Hierdoor kan je je creativiteit op de vrije loop laten en bepaalde dingen zelf invullen. 

Op dit moment ben ik veel bezig met KEI to your Future. Dit is een evenement waarin de KEI-loper geïnformeerd wordt over effectief studeren en de combinatie van studie met nevenactiviteiten. Een voorbeeld is gelijk al wat ik aan het doen ben, Event Manager! Daarnaast ben ik ook nog lid bij een studentenverengiging en heb ik dit jaar mijn Propedeuse gehaald. Combineren kun je leren, dus dit evenement is zeker een mooie aangelegenheid om te kijken wat je allemaal kunt doen naast je studie in Groningen.

Liefs, Angela

Geplaatst op | |

KEI-week

Installeer onze app!