Event Manager 2016 - Laura

Halverwege april kregen 6 anderen en ik een telefoontje, ‘Gefeliciteerd, je bent één van de Event Managers van Stichting KEI!’
Deze zomer was het geen zon, zee en strand, maar fulltime aan het werk om ervoor te zorgen dat de KEI-week nog spectaculairder wordt dan voorgaande jaren. Met 14 man zitten we elke dag op het KEI-pand en is het hard werken. Maar deze dagen zorgen ook voor een hoop gekkigheid en inside jokes wat de afgelopen tijd onvergetelijk heeft gemaakt.

In het begin ging het vooral om elkaar en het Dagelijks Bestuur leren kennen. Inmiddels zijn we een hele tijd verder en is de KEI-week al over 2 weken.  

Als Event Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van een aantal evenementen. Voor mij zijn dat de Informatiemarkt, Sit&See, KEI-picknick, Night of the Songs, More to Explore en het Eindfeest.  De afgelopen tijd ben ik vooral druk bezig geweest met de draaiboeken van More to Explore en het Eindfeest. More to Explore is een nieuwe evenement dat zich afspeelt op drie verschillende locaties waarin het draait om dingen ontdekken en doen, van een karaokebar tot leren stijldansen en van een djembé workshop tot graffiti spuiten. Het is super leuk om een nieuw evenement op te zetten, maar daarentegen ook spannend dat je geen documenten hebt waar je op terug kunt vallen. Hoeveel vrijwilligers hebben we nodig en hoe zorg je ervoor dat het voor KEI-lopers duidelijk is waar ze moeten zijn? Dit zijn vraagstukken waar je je als Event Manager mee bezig houdt.

Een werkweek is heel gevarieerd, de ene dag zit je met MartiniPlaza om tafel om je draaiboek te bespreken en het andere moment loop je door het Harmoniegebouw om te kijken wat voor decoratie waar past. Dit maakt je werk als Event Manager erg leuk.

In het begin had ik nooit verwacht dat er zoveel komt kijken bij het organiseren van de KEI-week. Wij zijn in ieder geval al een tijdje aan het aftellen en ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de KEI-week!

Veel liefs,

Laura

 

Geplaatst op door | |

KEI-week

Installeer onze app!