Crew

De KEI-week draait helemaal op de inzet van vrijwilligers. Het Dagelijks Bestuur, Algemeen Bestuur en de Event Managers zijn al langer met de organisatie bezig, maar er zijn ook veel crews die zich vooral vlak voor en tijdens de KEI-week inzetten. Elke crew heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Lees hieronder een korte uitleg over de verschillende crews en wie weet word ook jij enthousiast!

Lijkt het je leuk om mee te helpen aan de KEI-week door een crew te versterken? Mail dan naar info@keiweek.nl voor meer informatie!

 

BULK-crew
De BULK-crew is verantwoordelijk voor alle logistiek tijdens de KEI-week. Er moeten namelijk heel wat dranghekken, bouwhekken, stroomkabels etc. verplaatst worden. De BULK-crew maakt gebruik van transportmiddelen en zorgt er hiermee voor dat al het materiaal op het juiste moment op de juiste plaats is. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat alle stroomkabels die nodig zijn worden aangesloten. Deze crew is de gehele KEI-week actief en bestaat uit acht vrijwilligers. 

 

DECO-crew
De decoratie van de KEI-week is erg belangrijk om de echte KEI-sfeer te creëren. Hiervoor is de DECO-crew de hele KEI-week verantwoordelijk. Zij zorgen ervoor dat zowel alle informatieve (wegwijsbordjes, prijslijsten etc.) en alle decoratieve (spandoeken, vlaggen etc.) decoratie wordt opgehangen. De DECO-crew is hier de hele week met tien vrijwilligers mee bezig. Ook helpt de DECO-crew het professionele decoratiebedrijf PABLO, ongeveer 4 zaterdagen voorafgaand aan de KEI-week, bij het maken van de decoratie die tijdens de KEI-week wordt ingezet. Tot slot brainstormt de DECO-crew samen met het Dagelijks Bestuur over welke decoratie toepasselijk is bij het thema van de KEI-week van het betreffende jaar.

 

EVENT-crew
De EVENT-crew is een grote crew die veel verschillende taken heeft. Zo’n 130 EVENT-crewers zorgen in de KEI-week dat alles soepel verloopt. De EVENT-crew is dus absoluut onmisbaar tijdens de KEI-week. 

De EVENT-crew is heel nauw betrokken bij de organisatie van de hele week. De taken kunnen o.a. bestaan uit het opbouwen van podia, het backstage begeleiden van artiesten, de kaart- en muntverkoop en het zijn van vraagbaak voor eerstejaarsstudenten. Als crewer ben je bezig met het mogelijk maken van een topweek!

Samen met de andere crewers zal je ook van alle evenementen in de KEI-week genieten. Buiten de uren dat je meehelpt aan de KEI-week kun je namelijk naar de optredens gaan, meedoen aan de kroegentocht en samen met de andere studenten van de organisatie een fantastische week beleven. Tijdens de KEI-week word je in een groep ingedeeld, zodat je steeds met ongeveer dezelfde mensen werkt en elkaar dus goed leert kennen!

Als EVENT-crew:

 • Ben je nauw betrokken bij de organisatie van de grootste introductieweek van Nederland
 • Leer je veel nieuwe mensen kennen
 • Wordt er speciaal voor jullie een Crewdag georganiseerd (kennismaking met alle crew met borrel en barbecue)
 • Krijg je gratis eten en drinken tijdens de KEI-week
 • Heb je toegang tot alle evenementen van de KEI-week gedurende de hele week
 • Heb je flexibele werktijden
 • krijg je KEI-kleding
 • Ben je uitgenodigd op het Bedankfeest en de reünie na de KEI-week
 • Is er een mogelijkheid om door te stromen naar andere functies binnen Stichting KEI
 • Zal je nauw samenwerken met een vast groepje andere crewers
 • Kun je aangeven met wie je wilt samenwerken
 • Kun je in sommige gevallen studiepunten verdienen (voor HBO-studenten)
   

De taken van de EVENT-crew bestaan onder andere uit de volgende zaken:

 • Inschrijven van KEI-lopers
 • Aanspreekpunt voor eerstejaars
 • Op- en afbouw van evenementen
 • Backstage assisteren
 • Kaart- en muntverkoop
 • Helpen bij het realiseren van de uitstraling van evenementen
 • Tasjes, gadgets en lunch uitdelen
 • … en nog veel meer!

De inschrijving voor EVENT-crew verloopt vanaf 1 mei via deze website.

FOTO-crew
De FOTO-crew zorgt ervoor dat alles wat er in de KEI-week gebeurt wordt vastgelegd. Ze maken van elk evenement foto's die later terug te vinden zijn op de website en in de app. Wil je de foto's van voorgaande jaren bekijken? Klik dan hier! Voor de FOTO-crew is het van belang dat je beschikt over een eigen camera en dat je affiniteit hebt met het maken van foto’s.

NIGHT-crew
In deze crew van de KEI-week ga je met een gezellige groep van 10 studenten over de afbouw van de grote evenementen tijdens de KEI-week. Voor deze crew zoeken we elk jaar enthousiaste studenten die weten van aanpakken en daarmee de afbouw zo soepel mogelijk laten verlopen.

Het leuke aan deze crew is dat je het kunt combineren met EVENT-crew en je een hechte crew hebt die je ook al voor de KEI-week goed kunt leren kennen (en waarmee je samen naar de crewborrels kunt gaan). Dus wil je deze KEI-week nog een stapje dichter bij de organisatie staan en een extra steentje bijdragen, dan is de NIGHT-crew zeker iets voor jou!

PAND-crew
De PAND-crew zorgt er tijdens de KEI-week voor dat alles op het KEI-pand op rolletjes loopt. Dat betekent dat zij de website en social media bijhouden, de telefoon opnemen en vragen van KEI-lopers en KEI-leiders beantwoorden. De PAND-crew is de hele week actief en bestaat uit tien vrijwilligers.

PROMO-team
Het PROMO-team is zowel vóór als tijdens de KEI-week actief. Voor de KEI-week helpen zij het Dagelijks Bestuur om de KEI-week te promoten op open dagen en met flyeren voor de werving van vrijwilligers en KEI-leiders. Tijdens de KEI-week is het PROMO-team hét aanspreekpunt voor KEI-lopers en delen ze gadgets en flyers uit. 

TAP-crew
De TAP-crew bemant tijdens de KEI-week alle barren op de evenementen. Ook zorgen zij er ervoor dat de tappunten worden opgebouwd, aangesloten en afgebouwd. 

KEI-week

Installeer onze app!