De KEI-week!

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen en Stenden Hogeschool.

Nieuws

22 FEB

Gezocht: Event Managers 2018!

Wil jij aankomende zomervakantie samen met ons de grootste introductieweek van Nederland organiseren? Word Event Manager! Als Event Manager werk je vanaf mei samen met het Dagelijks Bestuur aan de...

Wil jij aankomende zomervakantie samen met ons de grootste introductieweek van Nederland organiseren? Word Event Manager!

Als Event Manager werk je vanaf mei samen met het Dagelijks Bestuur aan de organisatie van de KEI-week 2018. Tijdens de week zelf ben je verantwoordelijk voor een aantal evenementen en maak je de KEI-week van dichtbij mee!

Geïnteresseerd? Vraag een informatiepakket aan via wervingenpromotie@keiweek.nl! Daarnaast vinden er op maandag 12 maart en dinsdag 20 maart informatieavonden plaats, waarin wij je meer vertellen over wat de functie precies inhoudt.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan vóór 26 maart 17.00 uur je CV met een motivatiebrief naar sollicitatie@keiweek.nl!

--
Speaking Dutch is compulsory if you want to become an Event Manager. Keep an eye on our Facebook and website for other positions that you can join as an international student!

21 FEB

Thema KEI-week 2018!

Het thema van de KEI-week 2018 is bekend! Bekijk de themabekendmakingsfilm hier:  https://www.youtube.com/watch?v=p5BrzUZ0fPQ&t=2s 

Het thema van de KEI-week 2018 is bekend! Bekijk de themabekendmakingsfilm

hier:  https://www.youtube.com/watch?v=p5BrzUZ0fPQ&t=2s 

12 FEB

Themabekendmaking KEI-week 2018!

Aanstaande donderdag, 15 februari, is het eindelijk zover.. het thema van de KEI-week 2018 zal worden bekend gemaakt!  Ben jij benieuwd naar het thema van de 50ste KEI-week? Je kunt erbij zijn! Vanaf...

Aanstaande donderdag, 15 februari, is het eindelijk zover.. het thema van de KEI-week 2018 zal worden bekend gemaakt! 

Ben jij benieuwd naar het thema van de 50ste KEI-week? Je kunt erbij zijn! Vanaf 21:30 ben je van harte welkom in de &ZO, hopelijk zien we je dan!

Media

De KEI-week brengt ieder jaar KEI-magazines uit die naar alle aankomende studenten van Groningen verstuurd worden. In de menubalk vind je de online versies van de magazines van dit jaar. Ben je afgelopen KEI-week op de foto geweest of wil je juist een sfeerimpressie van hoe de KEI-week er aan toe gaat? Check dan de foto's en filmpjes van de KEI-week 2017!

 

 

KEI-week

Installeer onze app!