De kei-week!

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen en Stenden Hogeschool.

Nieuws

15 MEI

Algemeen Bestuur 2018 gezocht!

Het Algemeen Bestuur van Stichting KEI is op zoek naar versterking van haar team! Het Algemeen Bestuur heeft een adviserende en controlerende rol binnen Stichting KEI.  Natuurlijk kent het Algemeen Bestuur...

Het Algemeen Bestuur van Stichting KEI is op zoek naar versterking van haar team! Het Algemeen Bestuur heeft een adviserende en controlerende rol binnen Stichting KEI. 
Natuurlijk kent het Algemeen Bestuur ook een informele kant.

Heb je commissie- of bestuurservaring en lijkt het jou leuk om betrokken te zijn bij de organisatie van de grootste en duurzaamste introductieweek van Nederland? Solliciteer dan nu!

Je kunt voor meer informatie een informatiepakket opvragen via wervingenpromotie@keiweek.nl en/of kom langs op de informatieavond, 23 mei om 20:00 uur op het KEI-pand, Pelsterstraat 23. Kun je hier niet bij aanwezig zijn dan is het mogelijk om een kopje koffie te drinken met de huidige AB-voorzitter Lieke Knip, voor een afspraak kun je haar mailen via abvoorzitter@keiweek.nl. 

Stuur uiterlijk zondag 18 juni 2017 jouw motivatiebrief en cv op naar abvoorzitter@keiweek.nl

8 MEI

KEI-leider worden? Save the date!

Ieder jaar worden ruim 5.000 studenten verwelkomt in de stad Groningen tijdens de KEI-week. Ongeveer 1.000 ouderejaars studenten gaan ze begeleiden en hier kan jij ook één van zijn! Op 18 mei is het namelijk...

Ieder jaar worden ruim 5.000 studenten verwelkomt in de stad Groningen tijdens de KEI-week. Ongeveer 1.000 ouderejaars studenten gaan ze begeleiden en hier kan jij ook één van zijn! Op 18 mei is het namelijk zo ver de KEI-leiderinschrijving 2017 vindt dan plaats. Via onze website kun je je die dag tussen 0.01 en 23.59 uur inschrijven. Hier volg je de stappen in het inschrijfsysteem op de website (www.keiweek.nl/inschrijven). Als dit is afgerond, krijgen je mede-KEI-leider of mede-KEI-leiders een mail. In deze mail staat een link waarmee de mede-KEI-leider(s) zich kunnen aanmelden. De inschrijving is pas definitief als zowel jij als je mede-KEI-leider(s) zich hebben aangemeld. Dit kan dus alleen op 18 mei. Als je KEI-leidergroepje niet compleet is loot je niet mee.

 

Iedereen ontvangt na het inschrijven een bevestigingsmail van je inschrijving. Als zowel de hoofd-KEI-leider als de mede-KEI-leider(s) zich hebben ingeschreven en het KEI-leidergroepje compleet is, ontvangt iedereen een bevestigingsmail. Hierin zal meer informatie staan over de loting. Deze bevestigingsmail betekent dat je mee doet met de loting, dus je bent nog niet verzekerd van je KEI-leiderschap. 

De loting vindt plaats op donderdag 1 juni. Je ontvangt die dag een mail waarin vermeld staat of je KEI-leider bent, reserve-KEI-leider bent of helaas niet door de loting bent gekomen. Als reserve KEI-leider maak je nog kans op een plekje als er meer KEI-lopers zijn dan verwacht of andere KEI-leiders zich terugtrekken.

Je kan je maar één keer per studentnummer inschrijven als KEI-leider. Zorg er dus voor dat maar één iemand van je KEI-leidergroepje zich inschrijft als hoofd-KEI-leider en de rest zich als mede-KEI-leider inschrijft via de link in de mail.

Het heeft geen nut om je dubbel in te schrijven om meer kans te maken om ingeloot te worden. Dubbele inschrijvingen zullen namelijk voor de loting uit het systeem gehaald worden.

Is het nog onduidelijk of heb je na je inschrijving geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via subscriptions@keiweek.nl of bel naar 050 363 80 90.

28 APR

Na tien jaar gaat het eindfeest weer naar Kardinge!

Na bijna tien jaar is het weer zo ver, het eindfeest op 18 augustus van de KEI-week gaat naar Kardinge. We pakken groot uit, want er worden maar liefst vier zalen beschikbaar gesteld voor alle party animals...

Na bijna tien jaar is het weer zo ver, het eindfeest op 18 augustus van de KEI-week gaat naar Kardinge. We pakken groot uit, want er worden maar liefst vier zalen beschikbaar gesteld voor alle party animals die aan het einde van de week nog een frisse duik durven te nemen. Want ja, we gaan onder andere weer in het zwembad feest vieren. Als KEI-loper, -leider en crew kan je met je bandje naar het eindfeest en je hoeft dus geen losse kaart meer te kopen. Ben je er de rest van de week niet bij, maar wil je wel naar het eindfeest? Hou dan de website en onze social media goed in de gaten voor wanneer de kaartverkoop online gaat!

Media

De KEI-week brengt ieder jaar KEI-magazines uit die naar alle aankomende studenten van Groningen verstuurd worden. In de menubalk vind je de online versies van de magazines van dit jaar. Daarnaast vind je hier ook alle foto's en filmpjes!

KEI-week

Installeer onze app!