KEI-leiderinschrijving 2016 bijna online!

Heb jij er nu al zin in om komende zomer een groep nieuwe studenten bekend te maken met alles wat onze geweldige stad te bieden heeft? Je kunt je 20 mei tussen 0.01 en 23.59 inschrijven!

Als KEI-leider leid je een week lang een groepje van 10-15 nieuwe studenten rond in Groningen. Dit kun je samen doen met één of twee vrienden/vriendinnen. Voorwaarde is dat je zelf student moet zijn in Groningen en een studentnummer hebt. 

Het werkt als volgt:
Eén iemand schrijft zich in als hoofd-KEI-leider. De anderen schrijven zich daarna op dezelfde dag in als mede-KEI-leider, via de link die zij toegestuurd krijgen via de mail.

Je schrijft je in als KEI-leider op vrijdag 20 mei tussen 0.01 en 23.59 uur. Hier volg je de stappen in het inschrijfsysteem op de website (www.keiweek.nl/inschrijven). Als dit is afgerond, krijgen je mede-KEI-leider OF mede-KEI-leiders een mail. In deze mail staat een link waarmee de mede-KEI-leider(s) zich kunnen aanmelden. DE INSCHRIJVING IS PAS DEFINITIEF ALS ZOWEL JIJ ALS MEDE-KEI-LEIDER(S) ZICH HEBBEN AANGEMELD. DIT KAN DUS ALLEEN OP 20 MEI. ALS JE KEI-LEIDERGROEPJE NIET COMPLEET IS LOOT JE NIET MEE!

Iedereen ontvangt na het inschrijven een bevestigingsmail van je inschrijving. Als zowel de hoofd-KEI-leider als de mede-KEI-leider(s) zich hebben ingeschreven en het KEI-leidergroepje compleet is, ontvangt iedereen een bevestigingsmail. Hierin zal meer informatie staan over de loting. Deze bevestigingsmail betekent dat je mee doet met de loting, dus je bent nog niet verzekerd van je KEI-leiderschap.

De loting vindt plaats op dinsdag 24 mei 2016. Je ontvangt die dag een mail waarin vermeld staat of je KEI-leider bent, reserve-KEI-leider bent of helaas niet door de loting bent gekomen. Als reserve KEI-leider maak je nog kans op een plekje als er meer KEI-lopers zijn dan verwacht of andere KEI-leiders zich terugtrekken.

KEI-week

Installeer onze app!