Wij zijn op zoek naar de vormgever van de huisstijl voor de KEI-week van 2017!

Ben jij creatief en klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor de KEI-week van 2017 zijn we opzoek naar een grafisch ontwerper! Als grafisch ontwerper ben je verantwoordelijk voor de nieuwe huisstijl van de KEI-week 2017.

Het volgende wordt door jou vormgegeven en is uiteindelijk te zien door de hele stad:

 • Huisstijl
  De huisstijl van de KEI-week 2017 komt overal in terug en zal door de gehele stad te zien zijn. Zo komt dit terug zowel online als offline, denk hierbij aan de website, banners, programmaboekjes en de magazines.
   
 • Logo
  Het logo voor de KEI-week 2017 komt terug op alle communicatie-uitingen, zowel online als offline. Het bestuur zal een thema kiezen en het logo wordt dus in samenwerking met hen gevormd zodat het thema goed bij het logo gaat passen. 
   
 • Magazines
  Elk jaar worden er magazines verstuurd naar alle aankomende eerstejaars studenten die gaan studeren aan één van de HBO- of WO-instellingen in Groningen. De magazines worden door jou vormgegeven en de teksten worden door het bestuur aangeleverd. In 2016 zijn er meer dan 10.000 magazines verstuurd.
   
 • Posters en flyers
  Voor verschillende wervingscampagnes worden er posters en flyers ingezet, denk hierbij aan de zoektocht naar Event-crew of KEI-leiders. De posters zullen door de gehele stad te vinden zijn en met name op de HBO- en WO-instellingen. Ook zal er op verschillende plekken geflyerd worden en wordt op deze manier jouw ontwerp verder verspreid.

Ontwerpen voor de KEI-week is een intensieve taak, onderschat dit dus niet. Natuurlijk staat er een vergoeding tegenover.

Geïnteresseerd? Stuur een mail met je portfolio en motivatiebrief naar wervingenpromotie@keiweek.nl. Ook voor eventuele vragen kan je hier terecht.

KEI-week

Installeer onze app!