Datum KEI-week 2017 is bekend!

Aankomend jaar zal de KEI-week plaatsvinden van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus en komen er duizenden eerstejaars studenten de stad verkennen.

KEI-loper
Wil je zelf graag meedoen aan de KEI-week, dan moet je nog even geduld hebben, de inschrijvingen gaan begin maart open. Heb je hier vragen over dan kan je altijd een mail sturen naar info@keiweek.nl.

KEI-leider
Een onmisbare factor binnen de KEI-week zijn de KEI-leiders, zij laten alle KEI-lopers de stad verkennen. Wil je KEI-leider worden? In mei gaan de inschrijvingen open en kan je je via de website aanmelden. Voor vragen kan je mailen naar wervingenpromotie@keiweek.nl.

Event-crew
Wil jij altijd al je steentje bijdragen aan de KEI-week en de evenementen van zo dichtbij mogelijk meemaken? Dan is Event-crew iets voor jou! Ook hier gaan de inschrijvingen in de loop van 2017 van open. Voor vragen stuur een mail naar info@keiweek.nl.

Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden voor een eventuele samenwerking met de KEI-week ook hier voor kan je mailen naar info@keiweek.nl of bel ons op 050 363 8090.

KEI-week

Installeer onze app!