Nieuws

 • 15 MEI

  Algemeen Bestuur 2018 gezocht!

  Het Algemeen Bestuur van Stichting KEI is op zoek naar versterking van haar team! Het Algemeen Bestuur heeft een adviserende en controlerende rol binnen Stichting KEI.  Natuurlijk kent het Algemeen Bestuur...

  Het Algemeen Bestuur van Stichting KEI is op zoek naar versterking van haar team! Het Algemeen Bestuur heeft een adviserende en controlerende rol binnen Stichting KEI. 
  Natuurlijk kent het Algemeen Bestuur ook een informele kant.

  Heb je commissie- of bestuurservaring en lijkt het jou leuk om betrokken te zijn bij de organisatie van de grootste en duurzaamste introductieweek van Nederland? Solliciteer dan nu!

  Je kunt voor meer informatie een informatiepakket opvragen via wervingenpromotie@keiweek.nl en/of kom langs op de informatieavond, 23 mei om 20:00 uur op het KEI-pand, Pelsterstraat 23. Kun je hier niet bij aanwezig zijn dan is het mogelijk om een kopje koffie te drinken met de huidige AB-voorzitter Lieke Knip, voor een afspraak kun je haar mailen via abvoorzitter@keiweek.nl. 

  Stuur uiterlijk zondag 18 juni 2017 jouw motivatiebrief en cv op naar abvoorzitter@keiweek.nl

 • 8 MEI

  KEI-leider worden? Save the date!

  Ieder jaar worden ruim 5.000 studenten verwelkomt in de stad Groningen tijdens de KEI-week. Ongeveer 1.000 ouderejaars studenten gaan ze begeleiden en hier kan jij ook één van zijn! Op 18 mei is het namelijk...

  Ieder jaar worden ruim 5.000 studenten verwelkomt in de stad Groningen tijdens de KEI-week. Ongeveer 1.000 ouderejaars studenten gaan ze begeleiden en hier kan jij ook één van zijn! Op 18 mei is het namelijk zo ver de KEI-leiderinschrijving 2017 vindt dan plaats. Via onze website kun je je die dag tussen 0.01 en 23.59 uur inschrijven. Hier volg je de stappen in het inschrijfsysteem op de website (www.keiweek.nl/inschrijven). Als dit is afgerond, krijgen je mede-KEI-leider of mede-KEI-leiders een mail. In deze mail staat een link waarmee de mede-KEI-leider(s) zich kunnen aanmelden. De inschrijving is pas definitief als zowel jij als je mede-KEI-leider(s) zich hebben aangemeld. Dit kan dus alleen op 18 mei. Als je KEI-leidergroepje niet compleet is loot je niet mee.

   

  Iedereen ontvangt na het inschrijven een bevestigingsmail van je inschrijving. Als zowel de hoofd-KEI-leider als de mede-KEI-leider(s) zich hebben ingeschreven en het KEI-leidergroepje compleet is, ontvangt iedereen een bevestigingsmail. Hierin zal meer informatie staan over de loting. Deze bevestigingsmail betekent dat je mee doet met de loting, dus je bent nog niet verzekerd van je KEI-leiderschap. 

  De loting vindt plaats op donderdag 1 juni. Je ontvangt die dag een mail waarin vermeld staat of je KEI-leider bent, reserve-KEI-leider bent of helaas niet door de loting bent gekomen. Als reserve KEI-leider maak je nog kans op een plekje als er meer KEI-lopers zijn dan verwacht of andere KEI-leiders zich terugtrekken.

  Je kan je maar één keer per studentnummer inschrijven als KEI-leider. Zorg er dus voor dat maar één iemand van je KEI-leidergroepje zich inschrijft als hoofd-KEI-leider en de rest zich als mede-KEI-leider inschrijft via de link in de mail.

  Het heeft geen nut om je dubbel in te schrijven om meer kans te maken om ingeloot te worden. Dubbele inschrijvingen zullen namelijk voor de loting uit het systeem gehaald worden.

  Is het nog onduidelijk of heb je na je inschrijving geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via subscriptions@keiweek.nl of bel naar 050 363 80 90.

 • 28 APR

  Na tien jaar gaat het eindfeest weer naar Kardinge!

  Na bijna tien jaar is het weer zo ver, het eindfeest op 18 augustus van de KEI-week gaat naar Kardinge. We pakken groot uit, want er worden maar liefst vier zalen beschikbaar gesteld voor alle party animals...

  Na bijna tien jaar is het weer zo ver, het eindfeest op 18 augustus van de KEI-week gaat naar Kardinge. We pakken groot uit, want er worden maar liefst vier zalen beschikbaar gesteld voor alle party animals die aan het einde van de week nog een frisse duik durven te nemen. Want ja, we gaan onder andere weer in het zwembad feest vieren. Als KEI-loper, -leider en crew kan je met je bandje naar het eindfeest en je hoeft dus geen losse kaart meer te kopen. Ben je er de rest van de week niet bij, maar wil je wel naar het eindfeest? Hou dan de website en onze social media goed in de gaten voor wanneer de kaartverkoop online gaat!

 • 27 APR

  Event Managers 2017 zijn bekend!

  De KEI-week 2017 komt er weer aan en dat betekend dat het Dagelijks Bestuur ondersteuning krijgt de Event Managers, bestaande uit zeven studenten van de Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit...

  De KEI-week 2017 komt er weer aan en dat betekend dat het Dagelijks Bestuur ondersteuning krijgt de Event Managers, bestaande uit zeven studenten van de Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen. Met trots presenteren wij:

  Leonieke Batenburg

  Remmie Palland

  Marten Duit

  Judith Gerringa

  Christiaan Koopman

  Talitha la Macchia

  Heleen Laarhoven

   

  We wensen ze allemaal heel veel succes! 

 • 2 FEB

  Open dag Rijksuniversiteit Groningen

  Aanstaande vrijdag, 3 februari, is de KEI-week aanwezig op de open dag van de Rijksuniversiteit Groningen. We zijn aanwezig in de binnenstad in het Academiegebouw en op het Zernike in het Duisenberg gebouw....

  Aanstaande vrijdag, 3 februari, is de KEI-week aanwezig op de open dag van de Rijksuniversiteit Groningen. We zijn aanwezig in de binnenstad in het Academiegebouw en op het Zernike in het Duisenberg gebouw. Hier zal het PROMO-team en het Dagelijks Bestuur al je vragen beantwoorden over je toekomstige studententijd en natuurlijk de KEI-week zelf.  Dus twijfel je of Groningen wel de stad is voor jou? Of weet je niet precies wat de KEI-week inhoudt? Dan zijn wij daar om je het antwoord te geven.

KEI-week

Installeer onze app!