Slaapplek tijdens de KEI-week

Zoek je onderdak tijdens de KEI-week? Dat kan! Als je nog geen kamer hebt gevonden in Groningen is het gemakkelijk om te blijven slapen in Groningen tijdens de KEI-week. Veel ouderejaars studenten stellen namelijk hun huis beschikbaar waar je tegen een kleine vergoeding kunt logeren. Ten slotte biedt Stichting KEI slaapplekken aan met Usva Sleep-In en het KEI-hostel!

Slapen in studentenhuizen

In Groningen zijn talloze studentenhuizen. Sommige huizen hebben tijdens de KEI-week een kamer tijdelijk beschikbaar of er komt een kamer vrij. Via deze website kun je op zoek gaan naar een geschikt studentenhuis en in contact komen met de bewoners. Zo heb jij tijdens de KEI-week een dak boven je hoofd en kom je gelijk in het studentenleven terecht. Misschien ben je zelfs de ideale nieuwe huisgenoot! 

Bij  studentenhuizen geldt de eis dat er een maximum bedrag van €25,- mag worden gevraagd voor onderdak. Er kan dan los daarvan nog een maximum bedrag van €5,- gevraagd worden voor een ontbijtje.

De inschrijvingen voor logeren in een studentenhuis zijn open. Klik hier om je aan te melden voor een huis. 
 

 

Usva Sleep-in

De Usva Sleep-in bevindt zich in Cultureel Studentencemtrum Usva, dit is in het centrum. Hier worden slaapplekken aangeboden waar je met mede KEI-lopers verblijft. Een ideale plek om tijdens de KEI-week te logeren. De kosten bedragen in totaal €49,-, dit is inclusief ontbijt. Ten slotte moet je voor de Sleep-in je eigen slaapspullen (slaapmatje, slaapzak en kussen) meenemen. 

Je kan maandag van 12:00 tot 16:00 je spullen bij de Usva Sleep-in neerleggen. Tussen 16:00 en 17:00 zijn de zalen open om je matje neer te leggen. De Usva Sleep-in is van dinsdag 16 augustus tot en met vrijdag 19 augustus open, met uitzondering van 13.00 tot 21.00. Het ontbijt is beschikbaar tussen 9:30-13:00. Zaterdag is er ontbijt tot 12:00 en dient de zaal voor 12:00 verlaten te zijn. 

 

Het KEI-hostel!

Het KEI-hostel wordt georganiseerd in samenwerking met het Simplon Jongerenhotel. Een groot voordeel van het hostel is is dat je bijna niks mee hoeft te nemen! Schone kleding, je toilettas en je telefoonoplader is al voldoende!

Naast dat er een bed voor je klaar staat zullen er stopcontacten zijn om je telefoon op te laden en kluisjes om je spullen in op te bergen.

Je kan voor €82 euro vijf nachten in het KEI-hostel verblijven en elke ochtend kan je voor gereduceerd tarief een ontbijtje krijgen. Het KEI-hostel is op loopafstand van het centrum. 

KEI-week

Installeer onze app!