Slapen

Zoek je onderdak tijdens de KEI-week? Dat kan! Als je nog geen kamer hebt gevonden in Groningen is het gemakkelijk om tijdens de KEI-week in Groningen te blijven slapen. Veel ouderejaars studenten stellen namelijk hun huis beschikbaar waar je tegen een kleine vergoeding kunt logeren. Ook biedt Stichting KEI slaapplekken aan bij de Usva Sleep-In en het KEI-hostel. Tot slot kun je voor de gehele week met korting een bed reserveren in het Bud Gett Hostel van Groningen!

Slapen in studentenhuizen
In Groningen zijn talloze studentenhuizen. Sommige huizen hebben tijdens de KEI-week een kamer tijdelijk beschikbaar of er komt een kamer vrij. Via deze website kun je op zoek gaan naar een geschikt studentenhuis en in contact komen met de bewoners. Zo heb jij tijdens de KEI-week een dak boven je hoofd en kom je gelijk in het studentenleven terecht. Misschien ben je zelfs de ideale nieuwe huisgenoot, want bij sommige huizen komt definitief een kamer vrij!

Bij  studentenhuizen geldt de eis dat er een maximumbedrag van €25,- mag worden gevraagd voor onderdak. Er kan dan los daarvan nog een maximumbedrag van €5,- gevraagd worden voor ontbijt voor de hele week.

De inschrijvingen voor logeren in een studentenhuis zijn open. Je schrijft je in voor een studentenhuis via de website.

Usva Sleep-in
De Usva Sleep-in bevindt zich in Cultureel Studentencentrum Usva, wat te vinden is in het stadscentrum. Hier worden slaapplekken aangeboden waar je met mede KEI-lopers verblijft. Een ideale plek om tijdens de KEI-week te logeren. De kosten bedragen in totaal €49,- en dit is inclusief ontbijt. Ten slotte moet je voor de Sleep-in je eigen slaapspullen (slaapmatje, slaapzak en kussen) meenemen. 

Je kunt je voor de Usva Sleep-in inschrijven bij je aanmelding van de KEI-week. Vol = vol!

Het KEI-hostel!
Het KEI-hostel wordt georganiseerd in samenwerking met het Simplon Jongerenhotel. Het KEI-hostel bevindt zich ook op een gunstige plek in het centrum. Naast dat er een bed voor je klaar staat, zullen er stopcontacten zijn om je telefoon op te laden en kluisjes om je spullen in op te bergen. Je kan voor €83 (incl. toeristenbelasting) vijf nachten in het KEI-hostel verblijven en elke ochtend kan je voor gereduceerd tarief (€20,- voor de gehele week) een ontbijtje krijgen. Beddengoed is niet bij de prijs inbegrepen, maar als je zelf een slaapzak meeneemt, hoef je niks bij te betalen!

Je kunt je voor het KEI-hostel inschrijven bij je aanmelding voor de KEI-week. Vol = vol!

KEI-camping

De KEI-camping is terug van weggeweest. Dit jaar kun je voor €45,- een week lang op de camping in het stadspark van Groningen staan. In totaal is er plek voor 40 personen, verdeeld over twee grote tenten. We streven ernaar een mannen en vrouwen tent te maken. De tenten zijn voorzien van een houten vloer, picknicksets, een koelkast en stroompunten. Uiteraard zijn er ook toiletten en douches aanwezig. Het enige wat jij nog moet meenemen is een matje/luchtbed, slaapzak en kussen! Houd jij van kamperen en wil je de KEI-week ook in deze sferen beleven? Dan is dit echt iets voor jou!

Aangezien de stadcamping net buiten het centrum ligt, is het noodzakelijk om een fiets te regelen. Bij je online inschrijving kun je een Swapfiets nemen voor slechts €10,- per maand. Na de KEI-week kun je de fiets nog tot 31 september gebruiken en bevalt het je niet, dan kun je het contract weer opzeggen. Het is natuurlijk ook mogelijk om alvast een (tweedehands) fiets te kopen of een OV-fiets te huren.

Je kunt je voor de KEI-camping inschrijven bij je online aanmelding voor de KEI-week. Vol = vol!

Bud Gett Hostel
Het Bud Gett Hostel vind je ook midden in het centrum van Groningen, om de hoek van het Zuiderdiep. Het hostel wordt gekenmerkt door een iets luxere uitstraling. Tijdens de KEI-week kan je hier tegen een gereduceerd tarief slapen. Een bed voor de hele week in het Bud Gett Hostel (5 nachten) kost maar €100,- excl. toeristenbelasting à €1,45 p.p.p.n. Je kunt een bed reserveren via de website van het Bud Gett Hostel: https://www.budgetthostels.nl/. Vermeld bij je reservering in het vakje voor overige opmerkingen dat je reserveert met de kortingscode 'KEI-week'. 

 

 

KEI-week

Installeer onze app!