KEI-challenges

Elke dag tijdens de KEI-week wordt er een KEI-challenge georganiseerd. Deze challenge zal jou en je KEI-groepje nog dichter bij elkaar brengen. De KEI-challenges van 2016 varieerden van het ontwerpen van een pizza tot het afleggen van een stormbaan. Het is zeker de moeite waard om tijdens de KEI-week een kijkje te komen nemen bij de KEI-challenges en wellicht een poging te wagen, want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet een jaar lang gratis pizza?!

Dit jaar zien de challenges er als volgt uit:

Maandag

Belsimpel - Raad  en win! Informatiemarkt
Raad jij het aantal telefoons? Dan win jij een gloednieuwe Huawei telefoon! Lekker om je KEI-week mee te beginnen!

Woensdag

Dare 2B Aware Samen Uit, Samen Thuis - Photobooth challenge
Maak jullie beste Samen Uit, Samen Thuis foto en plaats deze op Social Media. Dit kan via de photobooth op de Grote Markt tijdens de Kroegentocht. Doe mee en maak kans op een dagje uit!

Donderdag

Domino's - Fastest making pizza challenge tijdens Open Air Festival
Kan jij de lekkerste pizza maken en ook nog met een redelijke snelheid? Dan is deze challenge echt gemaakt voor jou. Kom naar het Open Air Festival, maak je eigen pizza en maak kans op leuke prijzen!

Ballonnenchallenge - Rode Kruis tijdens Film op de Vismarkt
Ter ere van het 150-jarige bestaan van het Rode Kruis, organiseert de Studentdesk Groningen een ballonnenactie. Komt jouw ballon het verste? Dan win jij een fiets van het Rode Kruis!

KEI-week

Installeer onze app!