Get a Room!

Get a Room! voor KEI-lopers

Wat is Get a Room!?    
Get a Room! is een evenement in de KEI-week wat je helpt bij het vinden van een kamer in Groningen. Via verschillende hospiteerrondes kun je kennismaken met huizen in Groningen die een nieuwe huisgenoot zoeken. Get a Room! start op de maandag en om te beginnen kun je in de hospiteerlounge meer informatie krijgen over hospiteren in het algemeen en over de huizen die meedoen. Je kunt je hier ook opgeven voor Get a Room! door contact te zoeken met één of meer van de deelnemende huizen. Aansluitend zullen de eerste twee hospiteerrondes van het evenement plaatsvinden; eentje om 15:00 uur en eentje om 16:30 uur. In de rest van de week zijn er ook nog 3 hospiteerrondes, namelijk de ‘hospiteerontbijtjes’ op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van de KEI-week. Deze ontbijtjes zijn vóór het reguliere programma van de KEI-week, dus je hoeft niets te missen! De hospiteerontbijtjes zullen op woensdag, donderdag en vrijdag altijd plaatsvinden tussen 12:00 en 13:00 uur.

Opgeven voor Get a Room!      
Zodra huizen zich hebben aangemeld, kun je je via deze pagina van de website opgeven voor Get a Room! Opgeven gaat als volgt. Je kunt hieronder het overzicht van huizen die meedoen bekijken. Als er een huis tussen zit wat je leuk lijkt, dan kun je een berichtje sturen naar een huis om aan te geven dat je interesse hebt. Soms zullen studentenhuizen zoveel berichtjes krijgen dat ze niet iedereen kunnen uitnodigen voor de hospiteerronde(s). Stuur dus niet alleen je naam en telefoonnummer, maar maak er een leuk, enthousiast berichtje van waarin je iets over jezelf vertelt. Zo kunnen de huizen, wanneer ze moeten kiezen, een goede keuze maken omdat ze weten wat voor persoon het beste bij hen in huis zou passen. Vervolgens krijg je een berichtje terug van de huizen om te horen of je bent uitgenodigd voor een hospiteerronde. Dan hoef je alleen nog maar langs te gaan en als het klikt ben jij misschien wel de volgende huisgenoot!

Als je vragen over Get a Room! hebt kan je gerust contact opnemen via info@keiweek.nl.

Get a Room! voor studentenhuizen

Aanmelden voor Get a Room!  
Woon jij in een gezellig studentenhuis en zoeken jullie nog een leuke nieuwe huisgenoot? Geef je huis dan nu op voor Get a Room! Get a Room! bestaat uit verschillende hospiteerrondes, waaraan je als huis kunt meedoen. Op de maandagmiddag van de KEI-week, dus op 13 augustus, zullen er twee rondes plaatsvinden tussen 15:00 en 18:00 uur: eentje startend om 15:00 uur en de andere om 16:30 uur. Daarna zullen op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 augustus tussen 12:00 en 13:00 uur ook nog de zogenoemde ‘hospiteerontbijtje’s plaatsvinden. Dit zijn hospiteerrondes van een uur waarbij je, onder het genot van een kopje koffie de hospitanten kunt leren kennen. Er zijn dus in totaal 5 verschillende hospiteerrondes waarvoor je je kunt opgeven. Geef bij het inschrijven dus aan met welke ronde(s) je als huis graag mee wilt doen. Ook laat je in het opgaveformulier het emailadres of telefoonnummer achter waarop je wilt dat KEI-lopers contact met je opnemen. Op deze manier kunnen KEI-lopers een berichtje sturen en kunnen jullie als huis kiezen welke hospitanten je graag wilt uitnodigen! Zodra wij jouw opgave hebben ontvangen zullen wij er voor zorgen dat jouw huis in het overzicht van deelnemende huizen wordt geplaatst. 

Op dit moment is de inschrijving voor Get a Room! gesloten. Als je vragen over Get a Room! hebt kan je gerust contact opnemen via info@keiweek.nl.

KEI-week

Installeer onze app!